Bestellen bij de Keuringsdienst van Snaren

Als een product bij ons op voorraad is dan heb je de bestelling in de meeste gevallen binnen een paar dagen in huis. Als een product bij één van onze leveranciers moet worden besteld dan heb je de bestelling meestal binnen een week in huis. Wij zullen er in iedergeval alles aan doen om uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. 

TrackTracecode om de bestelling te volgen

Je ontvangt van PostNl een mailtje met daarin de trackingcode zodra het pakket door PostNL is ontvangen. Op deze manier kan je dan de status van het pakket online volgen. 

Afhalen bij een PostNL PakjeGemak locatie

Blijf je liever niet thuis wachten op je bestelling? Dan heb je ook de optie om je bestelling op een PostNL servicepunt te laten bezorgen, bijvoorbeeld een supermarkt, Bruna of Gamma. Zo bepaal je zelf waar en wanneer je je bestelling ophaalt. Klik op deze link voor een locatie in de buurt en geef deze gegevens aan ons door bij het opmerkingenveld tijdens het bestelproces. Dit is uitaraard alleen voor pakketten en niet voor brievenbuspost. De voordelen van afhalen op rij:

  • Je hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.
  • De bestelling is vaak eerder in huis.
  • Er zijn 3500 afhaallocaties van PostNL, dus er is er altijd wel eentje in de buurt.

Kosten van verzending

  • De verzendkosten van een brievenbuspakje inclusief Track & Trace binnen Nederland komt op 4,95 euro.
  • De verzendkosten van een pakje inclusief Track & Trace binnen Nederland komt op 6,95 euro.
  • Voor het overzicht van overige landen klik hier

Internationale verzending

We versturen naar alle landen in onderstaande lijst. On the PostNL page you'll find the shipping costs for many countries in Europe. Please check your country on this following list. If it is not there sent us a email.  Shipping charge based on about 2 kg. 

Ophalen bij ons kantoor

  • U kunt uw bestelling ophalen bij ons kantoor. Let op! Dit kan alleen als voor uw online bestelling een afspraak met ons heeft gemaakt. Zodra de afspraak met u is gemaakt dan kunt u de bestelling bij ons ophalen. Omdat wij uiteraard ook moeten handelen naar de richtlijnen van het RIVM nemen wij de volgende regels in acht. Wij hebben geen mogelijkheid om producten te testen dan wel te proberen omdat wij in ons kantoor geen genoeg veilige ruimte aan u kunnen bieden. Op het moment dat u uw bestelling bij ons komt ophalen, dan krijgt in deze in een nieuw papieren tasje inclusief het factuur bij onze voordeur overhandigt. 

 


Alle orders worden vooralsnog op tijd verzonden vanuit ons magazijn, maar kunnen vertraging oplopen in het postnetwerk. Wij doen er alles aan om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. In verband met de drukte is een vertraging mogelijk. Hou de mail met de tracktracecode die u van ons krijgt goed in de gaten. In deze mail staat alle relevante informatie betreft de bezorging van uw bestelling #staysave #takecare

© 2012 - 2020 Keuringsdienst van Snaren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel