Voor bedrijven of (muziek)scholen

Bent u voor uw bedrijf, muziekschool, stichting of muziekpodium op zoek naar apparatuur, instrumenten, accessoires of service voor uw instrumenten? Neem dan contact met ons op zodat wij samen met u kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen samen met u een pakket samenstellen welke voldoet aan uw muzikale behoeften en wensen.

Wij zijn bij alle grote distributeurs in binnen en buitenland aangesloten en kunnen op deze manier een zeer breed pakket aanbieden op het gebied van instrumenten en de daarbij behorende accessoires. Ook hebben wij de mogelijkheid om een servicepakket aan te bieden zodat het onderhoud van uw instrumenten uit handen wordt genomen zodat u meer tijd heeft voor uw bedrijf. Wij hebben een eigen koeriersbedrijf voor Zuid-Holland en kunnen hierdoor u ook een haal-en breng service bieden, kortom "The Sky is the Limit".

 

Meer informatie?

Als u meer informatie wilt hebben over een zakelijk pakket, neemt u dan contact op via de mail of vul het formulier in op onze Klantenservice & Contactpagina.

 

 

© 2012 - 2020 Keuringsdienst van Snaren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel