Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.  U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. 

Het herroepingsrecht is niet geldig op verbruiksartikelen zoals plectrums, snaren, onderhoudsproducten, onderdelen of overige soortgelijke artikelen en artikelen die 2e hands, B-Stock of Outlet zijn. U dient er zelf voor te zorgen dat het product naar ons wordt opgestuurd. Na ontvangst en controle van het betreffende artikel ontvangt u binnen 30 dagen uw geld terug. U kunt eventueel ook kiezen voor een store-credit. 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Adres

U kunt het product retourneren naar het volgende adres;

  • Keuringsdienst van Snaren - Klaverveld 361 - 2492KE - Den Haag

Klachten

Op het moment dat u een klacht heeft over een product of dienst, dan verzoeken wij u om via onze contactpagina een bericht te sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en zullen er alles aan doen om de klacht samen met u op te lossen.

 

© 2012 - 2020 Keuringsdienst van Snaren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel